Wat betekent dit voor u?

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van het OCV, zoals een onderzoek of behandeling, bent u verantwoordelijk om de gemaakte kosten hiervoor te betalen. In veel gevallen kan dit via uw zorgverzekering geregeld worden. Het kan zijn dat uw verzekering de kosten maar gedeeltelijk of zelfs helemaal niet vergoedt. Dit kan het geval zijn als u bijvoorbeeld een budget zorgverzekering heeft.  Wilt u weten of u behandeling of onderzoek wordt vergoed? Neem contact op met uw zorgverzekeraar. 

Kosten per behandeling

Wilt u weten wat de kosten zijn per behandeling of onderzoek? En wilt u weten of deze kosten worden vergoed? Neem dan contact op met uw zorgvezekeraar of ga naar de website van uw zorgverzekeraar voor meer informatie. 

Passantentarief

Het kan zijn dat een zorgverzekeraar geen overeenkomst heeft afgesloten met het Saxenburgh Groep. Als dit het geval is dan maken wij gebruik van het passantentarief. Voor de zorg die onder de basisverzekering valt heeft de Saxenburgh Groep met de meeste zorgverzekeraars wel een contract. 

Op basis van de door u afgesloten zorgverzekering, kunt u uw rekening indienen bij uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van uw polisvoorwaarden zal uw zorgverzekeraar een deel of in zijn geheel de behandeling vergoeden.

 

U bent in goede handen bij ons team!

Heeft u een verwijzing van uw huisarts of doorverwijzing van uw specialist gekregen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.