Disclaimer website OCV

Algemeen

De website van OCV Biedt informatie voor patiënten, bezoekers, verwijzers en overige geïnteresseerden. Op de website kunt u informatie vinden over medische aandoeningen, behandelingen en nabehandelingen. Ondanks de voortdurende aandacht voor juistheid van gegevens, kan het voorkomen dat informatie niet (meer) volledig is of niet (meer) volledig klopt. Aan de informatie zoals gepubliceerd op deze website, kunnen daarom geen rechten worden ontleend, OCV aanvaard ook geen aansprakelijkheid.

Geen medisch advies

De informatie op deze website is geen vervanging van de informatie die door orthopedisch chirurgen en andere behandelaars aan patiënten wordt verstrekt. De site geeft nadrukkelijk geen medisch advies. Voor gerichte advisering verzoeken wij u een afspraak aan te vragen bij de polikliniek. Bij (acute) gezondheidsklachten wordt u aangeraden om contact op te nemen met uw huisarts of behandelend orthopedisch chirurg.

Auteursrechten behoren toe aan OCV

Alle informatie van deze website, zoals teksten, afbeeldingen of informatie in andere verschijningsvormen, behoren toe aan OCV. De informatie op deze website mag niet gewijzigd, gekopieerd of verspreid worden zonder vooraf schriftelijke toestemming van OCV.

Medische illustraties

De medische illustraties op de website van OCV zijn ontwikkeld door Rogier Trompert Medical Art. Alle voortkomende rechten van intellectuele eigendom waaronder het octrooirecht, het modelrecht en het auteursrecht behoren toe aan Rogier Trompert Medical Art. Gebruik van medische illustraties zonder toestemming van OCV is strafbaar.

Niet verantwoordelijk voor websites van derden

Op de website van OCV verwijzen wij via externe links door naar andere websites die OCV niet beheert. Deze links vallen buiten de controle van OCV en OCV kan dan ook nooit verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud van websites van derden.

Geen rechten ontlenen aan wachttijdvermelding

De wachttijden zoals vermeld op de website van OCV zijn een indicatie. De wachttijden kunnen dus afwijken door omstandigheden zoals bijvoorbeeld spoedopnames. Aan de gepubliceerde wachttijden kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

U bent in goede handen bij ons team!

Heeft u een verwijzing van uw huisarts of doorverwijzing van uw specialist gekregen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.