18 juni 2020

Niemand kan er meer omheen, De coronacrisis raakt ons allemaal. Ondanks deze gekke situatie, draait de orthopedie en de poliklinisch verzorgen weer op volle kracht, dit wordt gedaan binnen de 1,5m richtlijnen.

Wij houden ons aan alle voorzorgsmaatregelen om besmetting te voorkomen en vragen van u hetzelfde. Daarom zijn wij nu een 1,5 meter ziekenhuis geworden. Graag vragen wij van u het volgende om ons zo goedmogelijk aan de richtlijnen te houden:

  • Om niet te veel mensen in de wachtkamers te hebben vragen wij u zoveel mogelijk alleen te komen. (dit geeft ook andere patiënten de mogelijkheid om te wachten)
  • Kom het liefst op de tijd van uw afspraak en niet al 10min van te voren. (dit voorkomt ook drukte)


Wij zijn erg blij dat de chirurgie weer mooi door loopt. Alle OK’s van orthopedie zijn allemaal weer hervat. Ook zijn ze deze aan het opschalen. De polikliniek en de orthopedie zijn nu gewoon weer mogelijk, bij klachten kunt u zich weer laten doorverwijzen door uw huisarts.

We zijn dus weer druk aan de slag en staan weer voor u klaar. Het is en blijft een lastige situatie, maar wij hopen er samen met u het beste van te maken.

 

U bent in goede handen bij ons team!

Heeft u een verwijzing van uw huisarts of doorverwijzing van uw specialist gekregen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.