6 januari 2020

Gespecialiseerd orthopediecentrum nog meer armslag

Saxenburgh biedt met ingang van 9 januari 2020 orthopedie aan via het Orthopedisch Centrum Vechtdal. Orthopedie houdt zich bezig met afwijkingen van het steun- en bewegingsapparaat, zoals aangeboren of verworven afwijkingen, acute ongevals- en sportletsels.
Doordat dit gespecialiseerde orthopediecentrum nog meer armslag heeft, kunnen patiënten sneller, efficiënter (korte wachttijden, betere doorstroming) en nog persoonlijker geholpen worden (patient -centered, doctor-driven).

Met het Orthopedisch Centrum Vechtdal kan Saxenburgh meer nieuwe orthopedische patiënten van binnen en buiten de regio behandelen. Door de focus op orthopedie kan het Orthopedisch Centrum Vechtdal meer regie houden en mensen en middelen doelmatiger inzetten en heeft het meer ruimte om gekwalificeerd en dedicated (nieuw) personeel te werven. Het Orthopedisch Centrum Vechtdal blijft gehuisvest binnen het Röpcke-Zweers Ziekenhuis en in de toekomst binnen het nieuwe Saxenburgh Medisch Centrum.

U bent in goede handen bij ons team!

Heeft u een verwijzing van uw huisarts of doorverwijzing van uw specialist gekregen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.